AnastasisMaraslis.com

ΠΑΝΕΛ ΟΜΙΛΗΤΩΝ_ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ_ΧΡΥΣΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ_Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣΛΗΣ_και ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ (1)

Μαρία Τσαρούχα- Ηθοποιός – Σκηνοθέτης- Ιδρύτρια της σχολής Perceptual Acting – Ο Συγγραφέας Αναστάσης Μαρασλής – Χρύσα Σαραντοπούλου – Δημοσιογράφος – Οικονομολόγος – Σταύρος Γαλανάκης – Ναυτιλιακός επιχειρηματίας – Στιχουργός.

PANEL STAVROS GALANAKIS
anagnostews

Ο συγγραφέας μαζί με δυο αγαπημένους φίλους αναγνώστες

tsarouhas k_maria aam - Copy (1)

Ο συγγραφέας μαζί με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα Κώστα Τσαρούχα και την κόρη του Μαρία Τσαρούχα – Ηθοποιός-Σκηνοθέτης- Ιδρύτρια της σχολής Perceptual Acting

TSAROUHAS 2

Ο έγκριτος δημοσιογράφος και συγγραφέας κος Κώστας Τσαρούχας κάνει μια ερώτηση στον συγγραφέα του βιβλίου ‘Ο κύκλος του Πάθους’ Αναστάση Μαρασλή.

Stavros_Chryssa Sarantopouloy Anastasis

Ο συγγραφέας μαζί με τον κο Σταύρο Γαλανάκη και την κα Χρύσα Σαραντοπούλου

MARIA TSAROUHA_SAPFO_AAM

Ο συγγραφέας Αναστάσης Μαρασλής μαζί με την κα Μαρία Τσαρούχα και την σύζυγό του Σαπφώ.

MINAS BOGRIS_STEFANOS_GIANOPOULOS

Οι μουσικοί κος Μηνάς Μπόγρης – Κιθάρα και κος Στέφανος Γιαννόπουλος – Τσέλο, που έντυσαν με μελωδίες την βραδιά, μέχρι το κλείσιμο της παρουσίασης.

MAIRA

Ο συγγραφέας μαζί με την Art Designer και σχεδιάστρια του εξωφύλλου κα Μάιρα Λειβαδάρα.

MYSTRIOTIS

Ο συγγραφέας μαζί με τον επιχειρηματία κο Ηλία Μυστριώτη

PANOS

Ο συγγραφέας μαζί με τον πρόεδρο του κινήματος Αντίσταση Τώρα κο Πάνο Θεοδωρίδη

makis

Ευχάριστα πρόσωπα στην τελετή της παρουσίασης

STAVROS GALANAKIS_TASOS LERTAS

Ο συγγραφέας μαζί με τον κο Σταύρο Γαλανάκη και τον γνωστό ηθοποιό, σκηνοθέτη και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών κο Τάσο Λέρτα.

Screenshot_22

Ο συγγραφέας με την καλλιτέχνη κα Εύη Μαντζάνα

KALOGERA

Η σύζυγος του συγγραφέα κα Σαπφώ Νταβέλη Μαρασλή μαζί με την κα Ευγενία Καλογερά

beautiful people

Ο κος Γιώργος Καράλης με όμορφη παρέα.

EVIE ALEXANDRI

Ο συγγραφέας δέχεται συγχαρητήρια από τους προσκεκλημένους, εδώ με την κα Εύη Αλεξανδρή.

E MYSTRIOTIS_EVGENIA KALOGERA SAPFO

Ο κος Ηλίας Μυστριώτης, η κα Ευγενία Καλογερά και η κα Σαπφω Νταβέλη Μαρασλή

dimaki

Η κυρία Δημάκη από τον IANOS κατά την διάρκεια της παρουσίασης του πάνελ των ομιλητών.

hryssoula elsy

Η κυρία Χρυσούλα Αθανασίου μαζί με την κα Ελση Μαντζάνα

giannis _maria

Ο συγγραφέας μαζί με τον αρχιτέκτονα και συγγραφέα κο Γεράσιμο Έρτσο και την κα Χρύσα Σαραντοπούλου.

gogo
gogoleva chryssa aam
KONSTANTINA

Ο συγγραφέας Μαζί με την Δρ. Κωνσταντίνα Νταλάσου

sapfo anastasis2

Ο συγγραφέας μαζί με την σύζυγό του Σαπφώ.

maira and family
VASSILIS TERZIS

Ο ναυτιλιακός επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Μ.Α κος Βασίλης Τερζής

VASSILIS TERZIS_GEORGIA GIAMBOURANI_TASOS LERTAS

Ο κος Βασίλης Τερζής, ο κος Τάσος Λέρτας και η κα Γεωργία Γιαμπουράνη.

YPOGRAFES IANOS

Ο συγγραφέας κος Αναστάσης Μαρασλής καθώς υπογράφει αντίτυπα του νέου του βιβλίου ‘Ο κύκλος του Πάθους’.

zougla

Το Zougla.gr μετά την παρουσίαση δημοσίευσε την είδηση με φωτογραφίες από την τελετή.

VIPNEWS

Το VipNews.gr μετά την παρουσίαση έγραψε ‘ένα μυθιστόρημα που γονιμοποιεί την συνείδηση, διεγείρει, προκαλεί, αιχμαλωτίζει’.

PROSKLISI-PNG-(2)-(1)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο κύκλος του πάθους

Ο συγγραφέας Αναστάσης Μαρασλής μέσα από το νέο του βιβλίο, το μυθιστόρημα ‘Ο κύκλος του Πάθους’, κάνει μια βαθιά διεισδυτική αποτύπωση του ρηχού και αδιέξοδου κόσμου της ύλης, για να μοιραστεί αλήθειες που προσφέρονται στους αναγνώστες ως τεκμήρια των επιγνώσεών του.

Με το τελευταίο του έργο, ο δημιουργός του ευπώλητου ‘λύκος ή πρόβατο;’ μας επιβεβαιώνει τους πνευματικούς και λογοτεχνικούς του προσανατολισμούς. Σε αυτή την ανατρεπτική ιστορία μυστηρίου και πάθους ο συγγραφέας παίζει έντεχνα με ζωντανούς χαρακτήρες και φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας για το πραγματικό και ουσιώδες ώστε να επενεργήσει τελικά και αναπότρεπτα στον άγνωστο ψυχισμό μας.

Ο ήρωας του Αναστάση Μαρασλή είναι παγιδευμένος στο δαιδαλώδη κόσμο των αισθήσεων. Ελεγχόμενος, από τα ανικανοποίητα πάθη του, επιδιώκει άπληστα να έχει όλο και περισσότερα. Ασυγκράτητος, καταφεύγει στην παρανομία. Όλα φαίνεται πως πηγαίνουν καλά μέχρι που ένα απρόσμενο γεγονός κλονίζει το διάσημο Ελληνοαμερικανό έμπορο έργων τέχνης, Άλεξ Ρόουζες, που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Την πιο κρίσιμη περίοδο της ζωής του ερωτεύεται το διαφορετικό, το ασυμβίβαστο, το ανιδιοτελές, που ενσαρκώνεται στο πρόσωπο μιας όμορφης νεαρής αρχαιολόγου. Το κόστος των αποφάσεών του είναι δυσβάσταχτο και βιώνει δραματικές στιγμές, καθώς όλα καταρρέουν γύρω του.

Ένας ισοβίτης, με το παράδειγμά του, επηρεάζει καταλυτικά τον τρόπο σκέψης και τις αντιλήψεις του. Ένα δεμάτι κιτρινισμένες από το χρόνο επιστολές, που ποτέ δεν έφτασαν στον αποδέκτη τους, καταλήγουν τελικά στα χέρια του νόμιμου παραλήπτη τους. Μυστικά του παρελθόντος που επηρεάζουν τον ψυχισμό του έρχονται στο φώς. Οι μάσκες πέφτουν, μια μακρινή φιλία δοκιμάζεται και η αλήθεια αποκαθίσταται. Ο Άλεξ ζει μια πρωτοφανή, επώδυνη περιπέτεια αυτοανακαλύψεων και συναισθηματικής ωρίμανσης.

Πως θα ζήσει στο εξής; Θα δεχτεί τις αλλαγές του το περιβάλλον του; Θα μπορέσει να διατηρήσει την αυτοβουλία και τις ισορροπίες του μέσα σε έναν ανισόρροπο και εχθρικό κόσμο; Με ποιο τρόπο;

o-kyklos-tou-pathous

Τίτλος: Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ
Συγγραφέας: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣΛΗΣ
Αριθμός σελίδων: 264
Διαστάσεις: 21 Χ 14
Εκδόσεις:  Α.Α. ΜΑΡΑΣΛΗΣ
Έτος έκδοσης:  2016
ISBN: 978-618-82769-0-1
Τιμή € 17.50

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σιωπή των ανδρών

Ο εμπνευσμένος συγγραφέας Αναστάσης Μαρασλής, τέσσερα χρόνια μετά το συγγραφικό του ξεκίνημα με το ευπώλητο ‘΄λύκος ή πρόβατο;’ έρχεται ξανά με το νέο του βιβλίο ‘Η σιωπή των Ανδρών’, χωρίς δισταγμό ή περιστροφές και αποκαλύπτει ένα κοινωνικό φαινόμενο, ένα μυστικό που κρατάνε καλά φυλαγμένο, κυρίως οι Άνδρες – αλλά και οι γυναίκες – στην συντριπτική τους πλειοψηφία και δίνει στον αναγνώστη λύσεις και τεχνογνωσία πάνω σε αυτό.

Η σιωπή των ανδρών’ είναι μια υπενθύμιση ότι το βασικό συστατικό μια ερωτικής σχέσης είναι το σεξ! Το σεξ που δεν μπορεί να σπανίζει ή να είναι ανύπαρκτο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, σε έναν γάμο, ακόμα κι αν υπάρχουν παιδιά, διότι τότε δεν υπάρχει η συγκολλητική ουσία που κρατά ένα ζευγάρι ερωτευμένο, μαζί, και συχνά είναι η αιτία που διαλύεται μια οικογένεια.

Ο Αναστάσης Μαρασλής αποκαλύπτει ακόμη στον αναγνώστη γιατί οι άνδρες έχουν την ‘ρετσινιά’ του άπιστου και τι τους ωθεί, τις περισσότερες φορές, στην απιστία.

Φέρνει στο φώς το ‘τρίτο πρόσωπο’ που δυναμιτίζει την σχέση ενός ζευγαριού και τα θεμέλια του γάμου αλλά δίνει και οδηγίες για το πώς να το ανακαλύψει και ο λιγότερο υποψιασμένος . Πώς και γιατί μία πεποίθηση όπως ό γάμος σκοτώνει τον έρωτα’ λειτουργεί σαν ένας ιός που καταστρέφει την επιβίωση ενός γάμου;

Δίνει πρακτικές πληροφορίες για τις αλλαγές που φέρνει η μητρότητα σε μια γυναίκα ,πως χάνει την ερωτική της ικανότητα μετά το παιδί και πόσο τις επηρεάζει στον ρόλο της γυναίκας-ερωμένης. Πείθει τον αναγνώστη ότι δεν είναι αυταπάτη ούτε ουτοπία να πιστεύει ότι μπορεί να διατηρήσει τον έρωτά του αναλλοίωτο, ζωντανό και δυνατό μέσα στον γάμο και για όλη του την ζωή, εφόσον το θέλει και κάνει κάτι για αυτό.

Ο σκοπός του συγγραφέα να βοηθήσει τον αναγνώστη να αποκαταστήσει η και να δημιουργήσει μια καλύτερη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό του ώστε να επιτύχει στην επιβίωση και την ευημερία του γάμου του και της οικογένειάς του είναι προφανής.

Μετά την ανάγνωσή του θα έχετε διαφορετική αντίληψη για τον γάμο, το σεξ, την οικογένεια και κυρίως, για τον εαυτό σας και την ζωή.

h-siopi-ton-andron

Τίτλος:  Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
Συγγραφέας: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣΛΗΣ
Αριθμός σελίδων: 256
Διαστάσεις: 21χ 14
Εκδόσεις:  ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 978-960-8429-81-9
Τιμή € 15.69

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣΛΗΣ

Λύκος ή Πρόβατο;

Ένας αριστοτεχνικά γραμμένος ερωτικός κώδικας.

Το απόλυτο εγχειρίδιο προς ερωτικούς ναυτιλλομένους παντός καιρού!

Το βιβλίο σταθμός για χιλιάδες αναγνώστες που άλλαξε την ζωή τους!

Ένα βιβλίο για παντρεμένους

χωρισμένους

ελεύθερους κι ελεύθερες

αλλά πάντα φιλόδοξους εραστές!…

Είναι γνωστό ότι η διαχρονική σχέση ανάμεσα στο αρσενικό και στο θηλυκό στις μέρες μας έχει οριστικά διαταραχθεί. Ο άντρας αισθάνεται πλέον ότι έχει χάσει την ταυτότητα του αλλά και το έδαφος κάτω από τα πόδια του, το οποίο κέρδισαν προ πολλού οι σημερινές γυναίκες. Σήμερα οι γυναίκες έχουν κοινωνική αναγνώριση, συμπεριφέρονται σαν άντρες, ενώ πολλές από αυτές έχουν αντικαταστήσει τον άντρα, ακόμα και στο ρόλο του κυνηγού.

Ένας άντρας λοιπόν, ο Ανάστασης Μαρασλής, αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό… Με το βιβλίο του Λύκος ή Πρόβατο; ζητά από το σημερινό άντρα να βγει από την «σπηλιά» του, όπου έχει κρυφτεί τρομαγμένος και απογοητευμένος, και να συμμετέχει πρωταγωνιστικά, με θάρρος και αυτοπεποίθηση, στο ερωτικό παιχνίδι με το νέο μοντέλο γυναίκας, με νέους όρους και τρόπους, ώστε να μάθει να την κερδίζει και να την έλκει ερωτικά.

Στο Λύκος ή Πρόβατο; ο συγγραφέας δίνει ουσιαστικά οδηγίες προς ναυτιλλομένους, για τις μεθόδους και τους τρόπους που χρειάζεται ένας άντρας , για να ξεπεράσει το φόβο της απόρριψης και να μάθει γρήγορα πώς να έλκει ερωτικά όμορφες, σέξι ή επώνυμες γυναίκες.

Επίσης δίνονται χρήσιμες οδηγίες για να βελτιώσει την εμφάνισή του, τη στάση του σώματός του, πώς να αξιοποιήσει τα ταλέντα του αποτελεσματικά και πώς να ξεκόψει από το ρόλο του «καλού παιδιού» και να βγει από το κλαμπ των κερασάκηδων, των καληνυχτάκηδων και των γκομενοφυλάκων.

Εντέλει ο Μαρασλής λέει στο σημερινό άνδρα: «Πρόβαλε τον εαυτό σου με θάρρος και διεκδίκησε περισσότερη χαρά, σεξ και πάθος στη ζωή σου με όμορφες γυναίκες. Χτίσε το προφίλ του ακαταμάχητου άντρα, του άντρα λύκου-κυνηγού, που δε γίνεται εργαλείο στα χέρια καμιάς γυναίκας!!...»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

Ο Αναστάσης Α. Μαρασλής είναι συγγραφέας και επιχειρηματίας ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, με πολλές διακρίσεις και αναφορές του ονόματός του στις ημερήσιες ναυτιλιακές εφημερίδες «Lloyd’s List» του Λονδίνου και «Trade Winds» της Νορβηγίας. Άρθρα και συνεντεύξεις του έχουν δημοσιευτεί στη «Ναυτεμπορική», στο «Βήμα», στο περιοδικό «Ναυς», στο «Independent Investors News» των Η.Π.Α. και στο «The Baltic Exchange Magazine» του Λονδίνου. Διετέλεσε επίσης ανταποκριτής των Lloyd’s στην Ελλάδα επί οκτώ χρόνια.

Έχει παρουσιαστεί από τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια NET, ΑΝΤ1, ALPHA, ALTER, EXTRA, STAR και το ραδιόφωνο του ANT1 με αφορμή τα πολυσυζητημένα βιβλία του .

Το βιβλίο του «Λύκος ή Πρόβατο;» εκδόθηκε για πρώτη φορά από τις εκδόσεις Λιβάνη το 2006. Γρήγορα ξεχώρισε και καταχωρήθηκε από τη μηνιαία επιθεώρηση του περιοδικού «Διαβάζω» ως ένα από τα δέκα πρώτα σε πωλήσεις βιβλία – μεταξύ 148 νέων τίτλων – και λόγω συνεχούς και επίμονης ζήτησης επανεκδόθηκε και επανακυκλοφορεί από το Φεβρουάριο του 2016. Το 2011 εκδόθηκε το βιβλίο του «Η σιωπή των ανδρών» από τις εκδόσεις Ανατολικός, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και διατίθεται ακόμα από τα βιβλιοπωλεία IANOS.

Το έντονο ενδιαφέρον του για την παρατήρηση και την έρευνα σοβαρών κοινωνικών φαινομένων και μοντέλων συμπεριφοράς που απομακρύνουν τον άνθρωπο από την κατάσταση της ικανοποίησης και της ευτυχίας, τον παρακινεί στο γράψιμο βιβλίων που προσθέτουν αξία στο αναγνωστικό του κοινό. Το χαρακτηριστικό συγγραφικό του στιλ ξεχωρίζει για την αμεσότητά του και την προφανή μελέτη της ανθρώπινης σκέψης και των μοντέλων συμπεριφοράς.

Το μυθιστόρημα «Ο κύκλος του πάθους» περιέχει αρκετά αυτοβιογραφικά στοιχεία και γράφτηκε με την πρόθεση να μεταδώσει στον αναγνώστη τις επιγνώσεις του συγγραφέα μέσα από ένα περιπετειώδες ταξίδι αυτοανακάλυψης.

Εραστής της προόδου, φιλοσοφεί και καταγράφει τις σκέψεις του από τα εφηβικά του χρόνια. Του αρέσει το διάβασμα, η μαγειρική, τα σπορ, οι τέχνες και τα ταξίδια. Γοητεύεται από τις ομορφιές της φύσης και το θαύμα της ζωής .

Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Ζει με τη σύζυγό του, Σαπφώ, και τα δυο παιδιά τους σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο του 1908, στη Μαρίνα Ζέας, στον Πειραιά. Έχει ακόμα μια κόρη από παλιότερη ερωτική του σχέση με γνωστή ηθοποιό η οποία έχει την επιμέλειά της.

best-seller-_lykos__h_provato

Τίτλος: ΛΥΚΟΣ Η ΠΡΟΒΑΤΟ
Συγγραφέας: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΡΑΣΛΗΣ
Αριθμός σελίδων: 232
Διαστάσεις: 21 χ 14
Εκδόσεις:  ANIMUS
Έτος έκδοσης: 2016
Έτος πρώτης έκδοσης: Το 2006 από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ
ISBN: 978-960-93-6759-2
Τιμή 15.69